Saturday, January 26, 2008

Cara Berkesan Menjana Wang Dengan Cepat Di Rumah & Di Depan Komputer Anda & Lakukan Lagi Dan Lagi Dan Lagi!

Belajar Teknik Rahsia Bagaimana Mendapat RM20 Dalam Masa 7 Minit Di Rumah & Di Depan Komputer Anda & Lakukan Lagi Dan Lagi Dan Lagi!
Anda Telah Jumpa Telaga Emas Anda!

Ucapkan kerja dan gaji anda sekarang selamat tinggal...


Kirim salam kat bos anda sekarang...


Kerana anda akan dibocorkan suatu rahsia dahsyat yang akan membolehkan anda menjana ribuan ringgit dan menjadi..
"Kaya Nak Mampos" Sekelip Mata Sahaja...BERHENTI .....
 • bekerja keras setiap hari untuk menjamin gaji masuk di akhir bulan..
 • kerisauan membayar bil setiap bulan dan memikirkan samada ada duit cukup ke tidak...
 • membuang masa mencari skim-skim cepat kaya yang menjanjikan pulangan palsu...

 • sahaja angan-angan mat jenin anda yang selalunya tidak menjadi itu.
 • dipermain-main dan diperolok-olokkan semata-mata kerana anda tidak memandu kereta mewah...


Akhirnya Terbocorlah:


"Maklumat Dalaman Yang Menggunakan Lubang Dalam Sistem Dan Membolehkan Sesiapa Mengaut Keuntungan Atas Angin Tanpa Perlu Lakukan Apa-Apa Kerja..."
Samada anda seorang yang telah lama berada di Internet atau baru sahaja memasuki dunia Internet hari ini, anda perlu berhenti sekarang dan mendengar apa yang ingin saya ceritakan di sini. Kerana saya akan memboloskan suatu rahsia besar yang tidak diketahui ramai dan dijangka mendatangkan pendapatan lumayan kepada anda di tahun 2008 ini "tanpa perlu melakukan apa-apa kerja" atau mengeluarkan setitik peluh pun.

Teknik rahsia yang mahu disembunyikan oleh pihak-pihak tertentu inilah yang membolehkan setengah-setengah "orang baru" menjana pendapatan jauh lebih banyak dari orang yang sudah lama berada di Internet tetapi sesat dalam pencarian wang internet mereka. Penggunaan teknik rahsia mudah ini membezakan antara yang berpendapatan RM20 sehari dengan mereka yang berpendapatan dalam RM1,000 sehari!...

jadi anda perlu baca setiap perkataan dalam surat ini kepada anda, kerana...

"Jangan Lagi Di Tipu... Dan Di Permainkan Lagi...Selepas Ini..."

Akhirnya... ada seseorang yang telah berani membocorkan rahsia dalaman sebenar ini yang akan mengakibatkan tahun 2008 ini menjadi tahun anda melihat wang datang terus ke mesin ATM.

Usah buangkan masa anda dan modal hasil dari titik peluh wang simpanan anda untuk menyertai segala skim pelaburan Internet seperti Swisscash, Buyebarrel, Empay dan lain-lain. Teknik rahsia saya ini tidak memerlukan satu sen modal pun dari anda selepas ini! Dan pastinya ia bukan suatu skim pelaburan Internet, MLM atau yang lain-lain yang berkaitan dengannya.
Adakah anda panas?

Panas kerana anda terpaksa bertungkus-lumus di dalam dunia ini bekerja dari jam 8 pagi hingga ke 7 malam sementara ada setengah-setengah pihak di Malaysia ini gembira memandu kereta mewah seperti BMW tetapi tidak perlu kerja mengeluarkan setitik peluh pun sepanjang hari sebaliknya bermain golf sahaja siang malam?

Pening kepala kerana melihat setengah-setengah orang Malaysia berjaya menjana ratusan hingga ke ribuan ringgit di dalam Internet tetapi anda hanya mampu mendapat cek yang tidak seberapa setelah lama melakukan bermacam-macam di dalam dunia Internet ini.

Benci kerana segala modal yang anda telah laburkan selama ini di dalam pelbagai program pelaburan Internet lebur begitu sahaja. Pelbagai alasan yang anda mungkin telah dengar mengapa modal hasil simpanan anda boleh lebur begitu sahaja. Anda pula di tegur kerana melakukan pelaburan Internet.

Putus asa kerana anda rasa hidup anda setakat ini sahajalah dan tiada jalan penyelesaian nampak dalam masa terdekat ini.


Saya betul-betul memahami perasaan anda kerana saya sendiri pernah mengalaminya. Jika anda seperti saya yang pernah tiada langsung pengalaman dan kepakaran di Internet, mungkin tiada harapan langsung untuk menjana walaupun satu sen di dalam akaun bank saya. Tetapi rahsia ini akan membolehkan saya dan sesiapa sahaja tanpa pengalaman ataupun pendidikan menjana pendapatan pertama mereka dalam masa 5 minit lagi.

Ya, memang rahsia saya ini telah menjadikan saya sangat, sangat, sangat KAYA! Semuanya terhasil dari satu rahsia mudah sahaja.


Dan yang paling tak disangka adalah: Saya tak terkejut yang anda mungkin tidak pernah dengar atau mengetahui apa-apa mengenai saya selama ini!... dan saya memang tidak hiraukan sesiapa mengenali saya pun.
Saya bukan seorang jutawan/guru Internet yang dikenali ramai dan suka/sibuk berceramah di mana-mana atau mengumpulkan pengikut melalui forum-forum, blog dan lain-lain. (Siapa peduli siapa mereka ataupun siapa saya? - Kita semua manusia tidak kira kaya atau miskin, betul tak?)


Jadi... Siapa Saya?

Saya tidak mahu bercerita banyak mengenai diri saya. Yang penting anda mesti mengetahui teknik rahsia saya daripada mengenali siapa diri saya.


Cuma yang pasti, saya suka low profile dan tidak mahu diganggu dengan panggilan-panggilan telefon di waktu malam.


Saya akan menjadi kawan baik anda dalam masa 5 minit lagi dan memang sudah semestinya menjadi musuh kepada Guru-Guru Internet yang tidak mahu rahsia ini dibocorkan kepada anda!

KAEDAH #1
Menggunakan kaedah #1,saya telah berjaya mengubah nasib saya dari pendapatan hanya RM200 sebulan bertukar menjadi RM4,000 sehari! Lihat bagaimana cek dan pemindahan wang dalam bentuk tunai RM1,000 ke RM2,000 sehari memasuki akaun Maybank saya. Memang hampir setiap hari saya ke mesin ATM Maybank lah jawabnya!
KAEDAH #2Menggunakan kaedah #2, saya dapat menjana pendapatan harian sebanyak RM1,000 sehari yang datang dalam bentuk wang pos sahaja. Pendapatan ini datang secara automatik sahaja tanpa perlu melakukan apa-apa. Bak kata ia seolah-olah wang yang jatuh dari langit setiap hari.


Mungkin, agak pelik mengapa ramai sudah cuba menjana wang di Internet ini tetapi tidak dapat satu sen pun (mungkin telah hilang wang beribu) tetapi saya dengan begitu mudah sekali dapat menghasilkannya dalam masa 7 minit!

Jawapannya, adalah dengan menggunakan satu teknik mudah yang tidak anda akan jangka kan sama sekali.


Percayalah, satu teknik rahsia kecil dan mudah ini yang sebenarnya membezakan antara anda menghabiskan masa berjam-jam dan berbulan-bulan malah saya pernah dengar bertahun-tahun cubaan untuk membuat sedikit wang berbanding dengan diri saya yang hanya melihat wang masuk ke dalam akaun bank saya begitu sahaja setiap hari.


Berikut... lihat sedikit sebanyak apa yang ingin saya bocorkan sekarang..."Duit Akan Jatuh Dari Langit Ke Riba Anda!"
Akhirnya "teknik yang benar-benar mujarab" di bocorkan...

...Rahsia yang mereka ingin sembunyikan selamanya daripada anda...

...Teknik bagaimana setengah-setengah rakyat Malaysia berjaya menjana hingga ke RM30,000 sebulan di Internet...

...Rahsia Bawah Tanah yang membezakan antara pendapatan RM0 dan RM20 dalam masa 7 minit..

...Rahsia terunggul bagaimana tidak perlu sesen modal lagi selepas ini...

Dan banyak lagi teknik yang akan membolehkan anda menjana wang yang jauh lebih banyak dari pakar-pakar Internet Malaysia sekarang!


Ini Sahaja Yang Anda Perlu Lakukan:


 • Log masuk dan baca rahsia saya ini
 • Lakukan secara terperinci seperti yang saya cerita
 • Itu sahaja! Lihat bagaimana akaun bank anda akan dipenuhkan dengan wang ringgit dalam masa 7 minit lagi!

Anda TIDAK PERLU...

#belajar sebarang perkara berkaitan teknikal komputer!...

#mencipta barang anda sendiri ataupun menyimpan stok barangan!...

#bercakap atau berjumpa sesiapa pun!...

#mendengar keluhan sesiapa melalui email dan telefon!...

#berjumpa bakal-bakal pelanggan berkali-kali untuk follow-up!...

#berhenti kerja ataupun ubah hidup anda, lakukan secara sambilan di rumah sahaja!...

#melaburkan wang yang banyak ke dalam pelaburan Internet dan menunggu gelisah

Anda MAMPU bekerja ikut masa anda sendiri! Bekerja bila ada mood sahaja!

HANYA PERLU BACA DAN LIHAT WANG MASUK KE DALAM POKET

...Dan Anda Akan Di Bayar Bila...


Bersedia untuk melihat baki akaun bank anda berubah-ubah secara mendadak setiap hari. Bersedia juga untuk ke mesin ATM setiap hari untuk mengeluarkan wang dan memasukkannya ke dalam ASB anda! Percayalah, ia sehebat begitu sekali...

"Kehidupan Anda Akan Berubah Dalam Masa 5 Minit Lagi Kerana..."

 • Maklumat lengkap dan terperinci bagaimana satu teknik mudah yang tidak pernah di bocorkan selama ini dapat membantu anda mula menjana wang dalam masa 7 minit!

 • Cerita sepenuhnya dan yang sebenarnya tentang cabaran-cabaran dan cara mudah untuk mengatasinya dan mula menjana wang mulai hari ini!

 • Mengapa pelaburan Internet dan MLM bukan cara sebenar untuk menjana wang di Internet ini. Saya akan mengajar supaya anda tidak terpesong melaburkan dan akhirnya meleburkan wang anda di dalam skim-skim tersebut!

 • Belajar kesilapan-kesilapan yang sering dilakukan oleh pakar-pakar Internet Malaysia dan ajaran songsang yang diajarkan kepada semua selama ini!

 • Maklumat dalaman bagaimana satu teknik kecil dapat memberi perbezaan yang cukup jauh dan nyata antara seseorang yang cuba menjana wang di Internet ini! PANAS!!!

 • Belajar mengapa teknik sekadar email dan promosi memang tidak akan menjadi ataupun sekadar membina halaman web jawapan kepada masalah kewangan anda!

"Dan Jika Anda Tunggu Beberapa Minit Lagi, Saya Akan Bocorkan Rahsia Bonus di Muka Surat Ini Juga. Pastikan Anda Membaca Sepenuhnya"

Adakah anda sudah bersedia untuk mula menjana wang secara BESAR-BESARAN?


Sudah tidak sabar memulakan perjalanan anda ke alam kekayaan seperti setengah-setengah individu di Malaysia hari ini? Jika sudah, anda hanya perlu klik di bawah dan MUAT TURUN terus ke komputer anda dan rahsia saya akan jadi MILIK anda buat selamanya dalam masa beberapa minit lagi!

Mudah tak anda mendapat RM20 anda dalam masa 7 minit lagi ini?

***>>> Fakta sebenarnya: ia terlalu mudah!


Saya telah masukkan ia ke dalam pakej yang mudah-dibaca ebook PDF dengan segala-galanya boleh diaktivasi terus dari ebook tersebut! (jika anda tiada Adobe, sila muat turun sekarang secara percuma.)


Ia hanya mengambil masa hampir 40 saat sahaja untuk mendapatkan E-Book ini terus ke komputer anda sekarang!
Saya telah pakejkannya supaya ia akan menjadi tersangat mudah untuk anda mula. Anda tidak akan ada satu alasan pun lagi untuk tidak mendapatkannya. Kos untuk mendapatkannya memang terlalu murah berbanding apa yang anda akan dapat selepas beberapa minit membacanya.


"Kalau anda tidak mahu membaca rahsia ini, ada kemungkinan anda membenci wang kerana ia akan datang secara semula-jadi dan secara auto-pilot setelah anda membacanya..."


Shhh... ini rahsia kita, jangan beritahu sesiapa...

Jadi... Berapa harga tempahan untuk mendapatkannya?

Yang pasti, saya boleh jamin bahawa ia terlalu murah berbanding dengan nilainya yang sebenar. Saya akan berikan harganya sekarang, tetapi sebelum itu....

Berapa agaknya nilai kepada anda untuk mendapat kebebasan kewangan dan terlepas dari segala bebanan hutang anda sekarang? Bangun pada bila-bila masa anda mahu... bekerja sesuka hati anda... bayangkan hidup anda selepas ini....

Jika seseorang datang sekarang dan beri anda gaya hidup yang anda impikan selama ini, berapa yang anda sanggup bayar?

RM500? RM2,000? Anda sebenarnya bijak jika bayar jauh lebih banyak lagi untuk merealisasikan impian anda ini. Kalau saya anda, saya memang akan angkut terus tanpa berfikir panjang lagi.

Tetapi saya tidak akan mengenakan bayaran sebanyak itu. Tetapi sanggupkah anda membayar RM1,000 untuk mendapatkan maklumat berharga ini. Kalau dalam masa sehari selepas itu, anda mungkin boleh balik-modal terus, kenapa tidak?

Memang sewaktu membocorkan rahsia ini kepada orang ramai, saya ada terfikir untuk letak harga pada RM400. Teman rapat saya memarahi saya kerana terlalu mudah membocorkannya kepada orang ramai. Tetapi saya fikir saya dah banyak duit... mengapa tidak tolong orang sahaja, tiada salahnya kan?

...Jadi Berapa Anda Sanggup Bayar Supaya Dapat Menjana RM20 Dalam Masa 7 Minit Lagi Dan Ribuan Sebulan?

Saya fikir RM197,bukan,tapi RM40!! adalah harga yang paling berpatutan untuk anda mendapatkannya.

Ya, jangan terkejut... saya letak harga ini dahulu supaya jika anda suka dan telah berjaya mendapat wang dari rahsia mudah saya ini, anda mungkin teruja untuk mendapatkan yang lain-lain dari saya lagi.

Bayangkan, dengan RM40, anda akan dapat RM20 dalam masa 7 minit lagi. Dalam sehari, mungkin anda akan dapat jauh lebih banyak, jadi harga buku ini memang tidak dapat di nilai dengan mudah sahaja.... Ia tiada nilai sebenarnya.

"Baiklah... jika anda lakukan tempahan sekarang... dan jika anda antara yang pertama mendapatkannya, saya akan berikan anda BONUS TERBAIK YANG ANDA TIDAK PERNAH JUMPA SEBELUM INI!"

Tiada Bonus.

Ya betul... saya tidak akan berikan apa-apa lagi bonus kepada anda.Mengapa? Memang anda akan lihat orang lain melakukannya... mengapa tidak saya?

Ia kerana buku "Tidak Perlu Kerja" saya sahaja yang anda benar-benar perlukan.

Secara logik, mengapa anda perlu membaca apa-apa lagi selepas ini kalau maklumat rahsia yang saya beri sudah mencukupi untuk anda menjana RM20 dalam masa 7 minit lagi. Buku saya sudah mencukupi untuk anda.

Lebih-lebih lagi, saya tidak mahu menyongsangkan perjalanan anda ke alam kekayaan dengan pelbagai E-Book berbahasa Inggeris yang kebanyakan orang selalu tidak baca pun. Buku saya yang tebal, lengkap, mudah dan dalam Bahasa Melayu sudah mencukupi untuk anda merealisasikan impian anda dalam masa beberapa minit lagi..

Masih kurang pasti? Sanggupkah anda menggadai masa depan, impian serta keluarga anda berbanding dengan kerugian beberapa ringgit (RM40) sahaja? Berbaloikah mengambil risiko yang tidak seberapa ini?

Tempah Sekarang Sebelum Saya Naikkan Harga Lagi

TAWARAN INI TERHAD KEPADA 200 ORANG YANG PERTAMA SAHAJA DAN AKAN TAMAT SERTA-MERTA PADA 29 April 2008 JAM 11:45 MALAM!

Jangan lepaskan peluang ini. Saya hanya meletakkan harga RM40 untuk E-Book ini.Tempah sekarang sebelum terlambat. Untuk tempahan E-Book anda sila masukkan / depositkan wang ke akaun Maybank seperti yang di bawah.

Akaun Maybank : 162106492885

3rd Party Email : r_dzone@yahoo.com

Atas Nama : Adi Azli Suhaimi

Selepas membuat pembayaran sila hantar maklumat lengkap mengenai pembayaran ke alamat email r_dzone@yahoo.com untuk memudahkan penghantaran E-Book anda!!!!!

Lakukannya Sekarang!!

No comments: